O nama

Tko se krije iza naziva Beauty's

O nama

Beauty's je online servis za pronalazak i rezervaciju tretmana ljepote, wellnessa i frizerskih usluga. Cilj nam je pretražnje i rezervacije svesti na što jednostavniji, pregledniji i brži način. Vjerujemo da vlasnici salona ljepote i njihovi klijenti mogu biti u lakšoj organizaciji i kontroli svojeg vremena ovom platformom. Poslodavci mogu prikazati svoje usluge, povezati se s novim i postojećim klijentima, te izgraditi svoje poslovanje. Klijenti mogu otkriti nove pružatelje usluga i rezervirati online termine u željenom gradu.

Upoznajte Beauty´s i njegove prednosti!

Kao što je moguće na jednostavan način rezervirati putnu kartu ili rezervirati smještaj, isto tako je moguće na jednostavan način rezervirati tretman u odabranom kozmetičkom ili frizerskom salonu. Trebamo istaknuti da je Beauty´s platforma, zapravo sustav putem kojeg nam je ljepota "na dohvat ruke". Beauty´s platforma omogućuje svim korisnicima otkrivanje novih trendova odabirom traženog poslovnog objeka (pružatelja usluge).

Rezervaciju odabrane kozmetičke, frizerske ili wellness usluge moguće je napraviti bilo kada. Osim rezervacije, svaki korisnik ima potpun pristup ekskluzivnim ponudama. Briga o Vašoj ljepoti i stilu, naša je dužnost, ali i zadovoljstvo. Naša je dužnost uvesti Vas u svijet ljepote i stila kako bi ga modernizirali i olakšali Vam potražnju najboljih tretmana na odabranom području. Sve potrebne informacije (opis, trajanje tretmana i cijene) dostupne su putem naše Beauty´s platforme.

Beauty´s platforma omogućuje Vam odabir željene usluge, vremena i mjesta, na način da upotrijebite kalendar kao sredstvo uz pomoć kojeg to činite izravno. Ovaj način odabira vrlo je jednostavan i prikladan svakom korisniku Beauty´s platforme. Sve što je potrebno za sigurnu rezervaciju su Vaši osobni podaci i kontakt. Nakon uspješno rezerviranog termina, na Vama je samo prepustiti se i uživati.

Naplaćuje li se rezervacija?

Beauty´s platforma potpuno je besplatna. Naše usluge (upotreba Beauty´s platforme) ne naplaćuju se.

Što čekate?    Pridružite nam se!

Podaci o tvrtki

Royal Beauty d.o.o. Trpimirova 2, 51000 Rijeka

ROYAL BEAUTY društvo s ograničenom odgovornošću za uvoz i distribuciju kozmetičkih preparata, pružanje usluga za njegu i održavanje tijela, turizam, ugostiteljstvo i posredovanje u trgovini

Sud kod kojeg je tvrtka upisana u Sudski registar: Trgovački sud u Rijeci

Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar: 040288339

Naziv i sjedište financijskih institucija u kojima tvrtka ima otvorene račune zajedno s brojevima računa: Addiko Bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb

Br. Računa IBAN: HR65 2500 0091 1013 8131 6

Prezimena i najmanje jedno ime člana Uprave društva: Božić Vjekoslav

Iznos temeljnog kapitala: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)