Opći uvjeti poslovanja

Uvjeti korištenja servisa Beautys.hr

Dobro došli na našu internetsku stranicu Beautys.hr koju osigurava tvrtka Royal Beauty d.o.o. / OIB: 85525241510, Trpimirova 2, 51 000 Rijeka.

Korištenjem servisa Beautys.hr, slažete se i prihvaćate određene uvjete i pravila korištenja (u daljem tekstu „Uvjeti korištenja") koji su navedeni u daljem tekstu.

Pažljivo pročitajte ove uvjete i pravila prije nego što počnete koristiti naš servis i našu Web stranicu, te prije nego što rezervirate usluge treće strane putem našeg servisa i web stranice. Koristeći naš servis ili našu web stranicu, potvrđujete da prihvaćate ove uvjete i pravila korištenja i da ste suglasni da ih se pridržavate bez obzira na to odlučite li se registrirati kod nas. Ako se ne slažete s ovim uvjetima i pravilima, naš servis ili web stranicu ne smijete upotrebljavati ni na koji način.

Sigurnost lozinke i računa

Vi ste odgovorni za sigurnost računa i sigurnost lozinke. Kako bi se zaštitili od neovlaštenog pristupa računu, preporučujemo vam da sigurno spremite svoje korisničko ime i lozinku. Provjerite nije li Vaša lozinka prethodno upotrebljavana i da nije ona koju upotrebljavate na drugim web mjestima. Preporučujemo da se suzdržite od otkrivanja korisničkog imena i lozinke drugima. Također preporučujemo da se odjavite sa svog profila nakon svakog rada na njemu. 

Namjena servisa

Servis Beautys.hr je online servis koji služi korisnicima za zakazivanje termina kod naših poslovnih partnera. Beautys.hr samo povezuje korisnika s odabranim poslovnim partnerom, stoga nije odgovoran za kvalitetu usluge kao ni za način pružanja odabrane usluge. Sve usluge koje se mogu zakazati putem našeg servisa Beautys.hr zapravo ne ovise o nama već o našim poslovnim partnerima, stoga Beautys.hr nije i ne može biti odgovoran za nastale štete tokom pružanja tretmana. Beautys.hr nije odgovoran za nastale gubitke ili nekvalitetu tretmana. Naš savjet svakom korisniku je da se reklamacija uloži odmah u prostoru kod odabranog poslovnog partnera. To je najefikasniji način rješavanja problema. Svakako možete nam se obratiti na podrska@beautys.hr, kako bi zajedno pokušali utvrditi razlog Vašeg nezadovoljstva.

Zakazivanje termina

Obveza svakoga korisnika Beautys.hr servisa je dostaviti točne podatke i sve podatke potrebne za traženu rezervaciju. Također, uz osnovne podatke imate mogućnost dodati i napomenu o Vašem zdravstvenom stanju ili alergijama. Na taj način će se djelatnici odabranog poslovnog objekta moći upoznati s Vašim stanjem. Djelatnici odabranog poslovnog objekta mogu odbiti Vašu rezervaciju, no također ponudit će Vam se alternativni (zamjenski) termin po dogovoru. Obveza svakog korisnika je pristupiti terminu u odabrano vrijeme i platiti uslugu. Ukoliko želite ili morate otkazati zakazani termin, to morate učiniti najmanje 24 sata unaprijed. 

Cijene

Cijene usluga na servisu Beautys.hr jednake su cijenama u poslovnim objektima naših poslovnih partnera. Svaki poslovni partner dužan  promjeniti cijene na svom računu Beauty's  i to prije izmjene cijene u samom objektu. Beautys.hr na taj način pokušava uskladiti nastale promjene, no ukoliko je neki podatak netočan ili nije pravovremeno priložen servisu (u tom slučaju cijena nije konačna), servis Beautys.hr nije odgovoran za moguću nastalu štetu ili gubitak.

Korisnički sadržaj

Svaki sadržaj koji postavi netko od korisnika nije u vlasništvu servisa Beautys.hr. Korisnički sadržaj se odnosi na fotografije, dojmove ili komentare. Svaki navedeni tip sadržaja se može koristiti u svrhe reklamiranja, stoga servis ima potpuno pravo raspolagati istima. Svaki korisnički sadržaj je dobrodošao sve dok ne šteti ugledu servisa ili ugledu tvrtke Royal Beauty d.o.o. Strogo je zabranjeno objavljivanje sadržaja koji na neki način krši zakone, sadržaj koji dovodi u sumnju, virus ili neki drugi štetan sadržaj.

Zloupotreba servisa

Zloupotreba servisa Beautys.hr podrazumijeva svaki oblik hakiranja ili nedozvoljenog ulaska u zaštićene dijelove servisa, kao i nedozvoljeno korištenje podataka. Svaka zloupotreba je potpuno zabranjena. U suprotnom servis Beautys.hr ima pravo onemogućiti korisniku korištenje istoga.

Poricanje garancija

Beautys.hr je servis koji će Vam pokušati osigurati usluge, ali nije odgovoran za njihovo provođenje i izvršenje. Beautys.hr ne pruža garanciju, već se Vi obvezujete na punu odgovornost za moguću nastalu štetu ili gubitak, kao i za nastalu štetu tokom korištenja samog servisa. Naime, svaki servis pa tako i Beautys.hr može imati prekid ili pogrešku u radu.

Ograničenje odgovornosti

Beautys.hr kao i svaki online servis može imati prekid ili pogrešku tijekom rada. Svaki korisnik prihvaća da je nastala šteta ili gubitak uslijed istoga moguća, i da vlasnik, djelatnici ili voditelji nisu odgovorni za navedeno. Beautys.hr nije i ne može biti odgovoran za štete nastale uslijed prirodnih sila ili elementarnih nepogoda, uzroka koji su van kontrole, nestanka struje, nesuradnje trećih osoba, naredbi sudova, bolesti djelatnika ili kvarova na kompjuterskoj opremi.

Obavještenja e-poštom i telefonom

Beautys.hr ima pravo kontaktirati Vas e-poštom i telefonom kako bi Vas obavijestio o Vašem računu, profilu, zakazivanjima ili promocijama. Ukoliko ne želite primati navedeno, imate pravo prekinuti isto.

Probni rok

Nakon isteka probnog roka u trajanju od 30 dana, partner može odlučiti želil li nastaviti suradnju ili ne.

Autorsko pravo

Servis Beautys.hr vlasništvo je tvrtke Royal Beauty d.o.o. Svaka promocija ili aplikacija pripada navedenoj tvrtci. Svako korištenje servisa u nekomercijalne svrhe je zabranjeno, ali ako želite koristiti servis u komercijalne svrhe, možete nam se obratiti na adresu: podrska@beautys.hr .

Zaštićeno ime

Zaštićeno ime odnosi se na trgovačko ime samog servisa Beautys.hr koji je u vlasništvu tvrtke Royal Beauty d.o.o. Svako korištenje ovog imena ili usluge koja nema veze sa servisom Beautys.hr, potpuno je zabranjeno. Potpuno je zabranjeno i korištenje naziva servisa Beautys.hr ili tvrtke Royal Beauty d.o.o ukoliko oni dovode u sumnju ili zabludu treću stranu.

Promjene uvjeta korištenja

Online servis Beautys.hr ima potpuno pravo s vremena na vrijeme izmijeniti cjenovnik, uvjete ili pravila korištenja, kao i same postavke servisa. Servis Beautys.hr to može učiniti bez prethodne najave, stoga Vam predlažemo da povremeno posjećujete opća pravila servisa i upoznate se s promjenama.

Ostalo

Uvjeti korištenja zapravo znače ugovor između servisa Beautys.hr i Vas kao korisnika. Bilo kakva odstupanja moguća su samo uz prethodnu pismenu obavijest samog servisa Beautys.hr.

Datum zadnjeg ažuriranja: 22.11.2018.