Želite više klijenata i lakše vođenje posla?

Pridružite nam se, uvedite svoje poslovanje u 21. stoljeće i podignite posao na novu razinu

Isprobajte besplatno 30 dana

Što dobivate s Beauty's sustavom?

Savršeno online iskustvo za Vas i Vaše klijente

Više klijenata

Beauty's sustav Vam na 2 načina omogućava da dođete do novih klijenata. Mi brinemo o marketingu i osiguravamo da svi potencijalni klijenti koji su u potrazi za tretmanima koje nudite pronađu Vaše usluge na Beautys.hr portalu gdje mogu rezervirati tretman 0/24.

Uz Beauty's sustav omogućeno Vam je besplatno zaprimanje online rezervacija na Vašoj web stranici te također na Vašim Facebook ili Instagram stranici.

Lakše upravljanje

Preuzmite kontrolu nad radnim vremenom, informacijama o klijentima i rasporedu djelatnika. Zaboravite na beskrajne Excel tablice, Beauty's sustav Vam pruža da u svakom trenutku znate koji su Vam termini slobodni, koji su djelatnici u određenom terminu slobodni, a sustav je toliko pametan da će voditi računa i Vašem inventaru. Uz to, ukoliko želite promijeniti cijenu ili aktivirati popust određenom tretmanu to možete učiniti uz 2 klika mišem, a promjena je odmah aktivna na Beauty's portalu te Vašoj web, Facebook i Instagram stranici.

Ono najbolje kod Beauty's sustava je to što se nalazi u oblaku i dostupan Vam je putem Interneta u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Zadovoljniji klijenti

Beauty's sustav je Vaš virtualni djelatnik koji zaprima rezervacije 24/7 i brine o tome da klijenti ne zaborave na rezervirani tretman šaljući im podsjetnik putem sms poruka i e-pošte. Uz sve to upravlja i Vašim kalendarom postavljajući automatski sve zaprimljene rezervacije na njega.

Što Vi time dobivate? Više vremena da se bavite poslom koji volite i svojim klijentima. Što Vaši klijenti time dobivaju? Bolju uslugu i kao rezultat toga su zadovoljniji, doći će ponovno i ostavit će Vam dobru recenziju s čime će Vam privući nove klijente.

Značajke Beauty's sustava

Baš sve što Vam je potrebno za vođenje salona ljepote

Predstavljanje na Internetu Beauty's sustav ulaže ogromni napor u marketing kako bi osigurao da svi potencijalni klijenti zainteresirani za usluge koje nudite saznaju za Vas. Vaše usluge, radno vrijeme i galerija fotografija bit će dostupne svim posjetiteljima Beautys.hr portala. Ukoliko nemate profesionalne fotografije Vašeg salona ljepote Beauty's će za Vas organizirati fotografiranje.
Zaprimanje rezervacija 24/7 Zahvaljući Beauty's sustavu potencijalni klijenti imat će uvid u Vaše slobodne termine i moći će rezervirati usluge samostalno, 27/7, bez da Vas zovu i da nepotrebno trošite svoje vrijeme.
Online rezerviranje na Vašim stranicama Beauty's sustav omogućava Vam postavljanje sučelja za online rezervaciju na Vašu web stranicu, te na Vašu Facebook ili Instagram stranicu. Iskoristite posjetitelje koji dolaze na Vašu web stranicu ili Vas prate na društvenim mrežama i omogućite im da rezerviraju tretman online.
Jednostavno upravljanje kalendarom i djelatnicima Zbog toga što je u oblaku, Beauty's sustav dostupan Vam je u bilo koje vrijeme s bilo kojeg računala. Jednostavno pratite rezervirane tretmane za pojedinog djelatnika ili kako bi imali bolju sliku o danu koji slijedi, pogledajte grupni kalendar svih djelatnika zajedno.
Jednostavno upravljanje uslugama Usluge Vašeg salona možete vrlo jednostavno dodavati ili mijenjati. Svaka promijena koju napravite automatski se primjenjuje na Beauty's portalu te Vašoj web, Facebook i Instagram stranici.
Pametni popusti Svjesni smo kako su neki termini popularniji od drugih, zato Vam Beauty's sustav nudi mogućnost aktivacije pametnih popusta koji se primjenjuju samo u određeno doba dana. Na taj način privući ćete klijente te popuniti i one manje popularne termine. Pametno, zar ne?
Upravljanje inventarom Ukoliko ste za neku uslugu ograničeni inventarom, na primjer imate dva stola za masažu a 3 djelatnika, Beauty's sustav osigurat će da se ne može dogoditi da u istom terminu zaprimite 3 rezervacije usluga koje zahtjevaju korištenje stola za masažu.
Automatsko slanje podsjetnika Zahvaljujući automatskom slanju podsjetnika putem sms poruka i e-pošte smanjit ćete postotak klijenata koji se ne pojave na rezerviranom terminu.
Recenzije Neka se dobar glas o kvaliteti Vaših usluga daleko čuje. Vaši zadovoljni klijenti nakon svakog tretmana dobit će molbu da ostave recenziju Vašeg salona ljepote. Znamo da pružate vrhunsku uslugu, na ovaj način to će saznati i ostali članovi Beauty's sustava te lakše postati Vaši novi klijenti.
Detaljna statistika Zahvaljujući detaljnoj statistici u svakom trenutku možete znati koliko ste zaradili u određenom mjesecu, koje su usluge Vašeg salona ljepote najpopularnije te koji su najproduktivniji djelatnici. Prilikom rezervacije klijenti mogu odabrati željenog djelatnika tako da ćete ubrzo saznati koji djelatnici zaslužuju povišicu.

Postanite naš partner

Isprobajte Beauty's sustav besplatno 30 dana

Ispunite obrazac i naš će Vas prodajni predstavnik kontaktirati